Bokat resa!

Har glömt att skriva att jag och kristoffer har bokat en resa!! Vi åker den 21 December och kommer hemm den 6 Januari.... en lång resa!!
Här har ni några bilder ni får gissa vart vi skall!!!




Och om ni fortfarande inte vet så borde den sista bilden vara lösningen!!





Vi ska till Goa i Indien skall bli helt underbart och det är dessutom första gången jag är utanför Europa så det lär bli den häftigaste resan någonsin för min del!!!

Kram

Ett oväntat sällskap x3!

I går hittade vi 3 stycken kattungar vid mitt jobb utan mamma!! Tyckte så synd om de så jag och en kollega spenderade nästan 2 timmar med att försöka fånga in de små skygga ungarna och tog med de till veterenären och konstaterade att de var 6 veckor gamla en pojke och två flickor och en av de hade en ögon inflamation! Så nu sitte jag här hemma med samanlagt 5 katter och njuter av utsikten! Min pojkvän bestämde att vi skall behålla en och ge bort de två andra när de är 12 veckor gamla (får se hur det går...) Hjärtat smälter så fort man ser på dem! Skall även tillägga att det var mindre än 3 månader sedan vi bar ahade en katt!!!! Jag kommer att återkommamed bilder senare har inte hunnit ta några bra än och det är lite fullt upp här hemma då vi även skall hämta killens föräldrar från flygplatsen i morgon och sedan skall vi på bröllop resterande delen av dagen!

Någon som har något tips om hur man kan få kattungarna rumsrena?? 

Kram 

God dag!

I dag väntar en lugn söndag... inte mycket planerat bara att åka in till stan en snabbis och träffa min moster som är i stan över dagen för att fotas lite!!
tar nog med mig kameran och så får vi se om det blir något bra!

kram

Bilder!

Här kommer lite kort jag tog förra helgen.... det var så fint väder och blommor är otroligt roligt att ta kort på!!!










Skogen där bilderna är tagna ligger precis bakom våran lägenhet!
Helt underbart att gå där!

High chaparral!

För 2 veckor sedan var vi på high chaparral jag, kristoffer och en kompis dotter som heter Emelie..
Det var en underbar dag och fruktansvärt varmt! jag hade även två kompisar som var statister där och säg så himla snygga ut! här kommar lite bilder!








Och sist men inte minst några kloka ord från indianerna!



Kram

Nu jäklar!

I dag så blir det inlägg!!!!!!!
har varit så jäklar trött det senaste och har verkligen inte orkat.... jag har dock varit ute och fotat lite vår blommor och har även bilder från high capparal....
Skall lägga in bilderna i datorn bara....
Förra helfen gjorde vi även ett tandem hopp men de bilderna sitter på min andra kamera som är lite svårare att lägga in i datorn.... men det var nog det häftigaste jag har gjort i hela mitt liv.... 400 meter upp i luften och flyga helt fritt... se allt från körnbron till gasklockan i göteborg!!!!
Alla borde testa!!!!!!!!!!!!

Strax tillbaka!

Lat!!

har inte hunnit skriva något de senaste... för att... för det första... jag är lat... för det andra... jag jobbar och är trött och för det tredje.... 24 timmar på ett dygn räcker inte till!!
I går var jag på high caparral med kristoffer och lilla emelie hade en varm och trevlig dag har en mängd bilder som som vanligt kommer senare!!

Kram 

RSS 2.0